website ontwerp website bouwen home
beltona
belieff
bestellen
contact

home
beltona
belieff
bestellen
contact
disclaimer
algemene voorwaarden
disclaimer
home


06 - 43478443

info@dammersport.nl

Contact:

Home

Beltona

Belieff Dekens

Bestellen

Sitemap:

Contact

Dammer-Sport Copyright 2015 - 2019

Dammer-Sport

Erasmusstraat 36

9665NZ Oude Pekela

Tel: 06-434 78 443

Email: info@dammersport.nl

Informatie:

Disclaimer

Algemene Voorwaarden

Privacy & Cookies

Links:

QLEDX

Sportatex

Facebook

LinkedIn

ALGEMENE VOORWAARDEN


1. Betaling

Alle bestelde artikelen die zowel besteld zijn via de website als via de mail en mondeling dienen vooraf betaald te worden. Zodra de betaling van de consument binnen is worden de artikelen besteld. Bij een bestelling waarvan de vorige factuur nog niet in zijn geheel voldaan is of nog open staat worden er geen artikelen geleverd tot deze gehele factuur betaald is.

 

2. Geleverde kleding

Geleverde kleding die reeds geleverd is en waar gebreken aan zijn vallen onder garantie en zullen vervangen worden door een nieuw exemplaar.

Kleding die geleverd is en die reeds in zijn geheel bedrukt is of gedeeltelijk bedrukt is en bij nader inzien de consument niet tevreden stelt wordt onder geen beding teruggenomen.Tevens worden er geen gelden teruggestort.

 

3. Nederlandse Recht

Op de overeenkomsten tussen de ondernemer en de consument waarop deze algemene voorwaarden betrekking hebben, is uitsluitend het Nederlandse Recht van toepassing.

 

4. Prijzen

Prijzen zijn geldig op het moment dat zij op de website worden weergegeven, tenzij anders is vermeld. Indien prijzen door een kennelijke verschrijving foutief staan vermeld op de website, is Dammer-Sport niet gehouden de bestelling uit te voeren tegen de foutief weergegeven prijs. Uiteraard wordt u zo spoedig mogelijk door ons hier van op de hoogte gesteld en zullen wij u op een redelijke manier tegemoet komen.

Alle prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders wordt vermeld.


5. Voorwaarden verzending en verzendkosten

De verzendkosten van uw bestelling zullen door ons telefonisch aan u worden medegedeeld. U kunt er ook voor kiezen om het pakket zelf af te halen. Dit kan in Oude Pekela of in Aschendorf (D). Hiervoor dient u van te voren een afspraak te maken.

Voor alle pakket- en postleveringen gelden de algemene voorwaarden van de betreffende transporteur.


6. Klachten

Wanneer u een klacht heeft omtrent uw bestelling via onze webformulier, dan kunt dit kenbaar maken via mail: info@dammersport.nl U dient in deze mail zo duidelijk mogelijk te omschrijven wat het probleem betreft (eventueel met foto als bijlage) en om welk order/factuurnummer het gaat. Binnen 3 werkdagen ontvangt u van ons een terugkoppeling op uw klacht. Dit kan per mail of per telefoon zijn. Uiteraard streven wij er naar om uw klacht zo snel mogelijk op te lossen.

 

7. Aanleveren logo´s en belettering voor bedrukking van uw kleding

Voor het bedrukken van uw (sport) kleding kunt u bij ons terecht. Wij leveren de bedrukking zoals beschreven op onze website: De kleding kan worden bedrukt met een drukpers, de logo's kunnen worden geborduurd, of u besteld kleding wat gesublimeerd kan worden, zoals de wielerkleding laat zien. Bent u hier niet zeker van, dan kunt u ons altijd vragen om advies, wat het beste is voor uw kleding.

Wij maken u er attent op dat de logo´s voor de bedrukking in het juiste bestand dienen te worden aangeleverd.

Het juiste bestand is: Een EPS bestand, een PDF(ingesloten) of een Ai bestand. Bestanden met de aanduiding JPEG, JPG, TIF, GIF kunnen niet worden verwerkt en zullen niet in behandeling worden genomen en dit gaat ten koste van de levertijd van de artikelen.

Eenmaal bedrukte kleding kan door Dammer-Sport niet worden teruggenomen!

Heeft u wél het logo, maar niet het juiste bestand, dan kunnen wij tegen éénmalige opmaakkosten van uw logo een goed bestand maken. Hiervoor kunt u contact opnemen met ons, of met BertStel.nl


Indien wij van mening zijn dat onze algemene voorwaarden dienen te worden aangevuld of dienen te worden gewijzigd, zal dat op deze pagina door middel van een datum worden aangeduid.


Deze algemene voorwaarden zijn bijgewerkt tot 08-08-2019.